Csatlakozz az életigenlők körébe!

A tartós fájdalmak, a mozgási nehézségek, az állóképesség hiánya, vagy a rossz alvás nagyon sokszor a helytelen testtartásunkból ered. Ezeket a blokkokat oldjuk fel együtt.

Hogyan lehet bejelentkezni?

Telefonálj időpontért!

Mindig egy telefonhívással kezdődik.
Lehet, hogy tegeződni fogunk, lehet, hogy magázódni, nekem mindkettő kényelmes.

Kíváncsian kikérdezlek!

Tudnom kell, hogy egymást keressük-e. Lehet, hogy olyan dolgokat is megkérdezek, amit más nem. Ez azért van, mert több olyan dolgot megoldottam már, amit más nem.

Egyeztetjük a céljainkat!

Időben: Rövidebb (1-1 alkalmas) vagy hosszabb (8 alkalmas, általában 2 hónapot lefedő időszak, tele izgalmakkal és felfedezésekkel), esetleg valami teljesen más, mondjuk folyamatos, heti/havi alkalom lenne jó. Probléma megoldásban: Ezt a kérdezésnél végigvesszük.

Beszélgetünk!

Hosszú beszélgetésre nem kell számítani telefonon, de szükség van egy személyes kapcsolatfelvételre. Kivéve ajándékkártyás vendégeknek, mert az ajándékozó a legfontosabb információkat már megosztotta velem.

Időpontot kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36706767373
Pap Krisztina gyógymasszőr Budapest XIII. kerület

Révész Krisztina vagyok, végzettségem szerint gyógymasszőr. Erre az alapra tanultam sokat az évek alatt. 

Korábban versenysportoltam és zenéltem is, mind a kettőben jó voltam. Már felnőtt koromban derült ki, hogy bal oldali, veleszületett csípőficamom van, majd később egy térdsérülés miatt ín-izom átmenet szakadásom lett. Mára eljutottam oda, hogy nincsenek fájdalmaim és egy férfinek is becsületére válik, olyan súlyokkal edzem.

Innen van bennem az a megállíthatatlan erő és akarat, amivel tudok dolgozni, ami miatt pont a strukturális munkát választottam!

Ismerj meg közelebbről!