Csontkovácsolás

A csontkovácsolás alapvetően nem fáj, nem kellemetlen. Ez egy szelíd, de erős módszere az ízületek mobilizálásának.  A mobilizálás a szűkült mozgástartomány újranyitása. Itt is fontos a fokozatosság, így nem fogod érzékelni, hogy a ráhangolódás után mekkora erővel dolgozom. 

Tudtad, hogy csontkovácsolás a népi megnevezése a kimozgatások rendszerének?

Hivatalosan ilyen szakma nincs, de Magyarországon a köztudatban ez él, így én is ezt a szót fogom a továbbiakban használni.  

Mikor érdemes csontkovácshoz fordulni?

Tévhit, hogy a csontkovácsolás fájdalmas

Nálam gyakran bebóbiskolnak, mert több rendszerből emeltem bele fogásokat, hogy a konkrét kimozgatás (hajtogatás, ropogtatás) előtt a környező izmok is tehermentesítve legyenek.
Elvégre a mozgásrendszerünknek "csak" a passzív része a csont, a lágy szöveteket is meg kell dolgozni, hogy tartós legyen a várt eredmény. 

Ezt tudnod kell a csontkovácsolásról

A csontkovácsolás alapvetően nem fáj, nem kellemetlen. Az baj, ha rosszul vagy kellemetlenül érzed magad tőle/közben.Ez egy szelíd, de erős módszere az ízületek mobilizálásának. A mobilizálás a szűkült mozgástartomány újranyitása. 

Elengedhetetlen a fokozatosság

Itt is fontos a fokozatosság, így nem fogod érzékelni, hogy a ráhangolódás után mekkora erővel dolgozom.Minden igyekezetem ellenére van, amikor ezt így, ebben a formában nem tudjuk végigcsinálni: ha csontritkulásod van (osteoporosis). Kérlek, erről egyeztessünk, rá fogok kérdezni és változtatni fogok az alapokhoz képest pár fogáson.

Rugalmas keretek

A kezeléseim között rugalmas az átjárhatóság, azaz akkor sem kell többet fizetned, ha pl. a masszázst szeretnéd kombinálni a csontkovácsolással. Illetve van lehetőséged bérletet vagy ajándék kártyát is venni, aminek az előnyeiről a Blog fül alatt tájékozódhatsz :)

Kérlek, amennyiben szeretnél élni a kombinált kezelés lehetőségével, ezt jelezd az időpontkérés során!

Az ár egységesen alkalmanként:

50 €

  • Fix ár mindhárom műfajban
  • Kombinálható kezelések
  • 60-75 perces alkalmak
  • Fokozatos terhelés a céljaid és az egészségügyi problémáid figyelembe vételével
  • Azonnali átutalással is tudsz fizetni természetesen:
    10403466-86769076-52491002 

Az ár euróban értendő, de a számla kiállítása és a fizetés forintban történik. Valutaváltásnál az MNB napi középárfolyama a mérvadó. A foglalást megelőző 48 órán belüli időpontlemondás esetén a kezelés árát a vendégnek meg kell térítenie! *Közös megegyezéssel úgy állapodtunk meg a vendégekkel, akik forintban fizetnek, hogy amíg 2 ezer forintnál kisebb az eltérés 20 ezer forinthoz képest, addig stabilan 20 ezer forint egy alkalom, senki nem matekozni jön, hanem jól érezni magát :) 

Időpontot kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36706767373
Pap Krisztina gyógymasszőr Budapest XIII. kerület

Révész Krisztina vagyok, végzettségem szerint gyógymasszőr. Erre az alapra tanultam sokat az évek alatt. 

Korábban versenysportoltam és zenéltem is, mind a kettőben jó voltam. Már felnőtt koromban derült ki, hogy bal oldali, veleszületett csípőficamom van, majd később egy térdsérülés miatt ín-izom átmenet szakadásom lett. Mára eljutottam oda, hogy nincsenek fájdalmaim és egy férfinek is becsületére válik, olyan súlyokkal edzem.

Innen van bennem az a megállíthatatlan erő és akarat, amivel tudok dolgozni, ami miatt pont a strukturális munkát választottam!

Ismerj meg közelebbről!