Masszázs

Képzeld el, hogy fekszel egy csendes kuckóban, fűthető masszázságyon, 34 kilós, zártszelvényes vaskeret alappal, ami sosem recseg, 180 kilós vendéget velem együtt is elbír, gond nélkül…

Belefér a világodba, hogy ne csingilingi zenét kelljen hallgatni, amitől egy óra után tuti megőrülsz? Akkor lehet, hogy jó legyen jársz!

Ahány masszőr, annyifelé masszázs. Én meglehetősen "iskola szerint" masszírozok, ezért hívtak is már oktatónak masszázs suliba, de csinálni sokkal jobb, mint tanítani.

Hiszek a Svédmasszázs alapjaiban, de nálam is vannak benne plusz dolgok. Fogások és eszközök is.

Mit kell tudni a masszázsról?

Mindig az aznapi aktuális célodat fogom nézni

Alapvetően a masszázs egy lazító, energetizáló, manuális módszer, fájdalomcsillapító, anyagcserét serkentő hatása van és az örömhormonokat is aktiválja.

Ezt tudnod kell a masszázsról

A nálam fellelhető 3 műfajban van rugalmas átjárás. Így a masszázs lehet egy olyan alkalom is, amit valamelyik kezeléssel kezdek és az idő kb. felénél váltunk, mert mindent szeretnél, főleg szundítani úgy, hogy alaposan meg vannak dolgozva a problémás részeid.

Szűz vagy extra szűz olívaolajjal dolgozom,
illetve nagyon tiszta illóolaj esszenciákkal

Vannak más olajaim is (pl zöldkávé zsírégetésre, feszesítésre), de nálam biztos nem kell attól tartani, hogy valami idegen, harsány illat rajtad vagy a ruhádon marad, de a sok kőolaj származéktól még a törölközővel is dörzsizned kell magad, hogy megszabadulj tőle. Mire lemasszírozlak, be is itta a bőröd és jót is tesz neki.

A bőrünk a legnagyobb kiválasztó szervünk is és bőrön keresztül 2x hatékonyabban szívódnak fel a méreganyagok, mint emésztőrendszeren keresztül, így én NAGYON megválogatom, miben tapicskolok egész nap! Amit rád kenek, azok nagy részét meg is merném enni...

Rugalmas keretek

A kezeléseim között rugalmas az átjárhatóság, azaz akkor sem kell többet fizetned, ha pl. a masszázst szeretnéd kombinálni a csontkovácsolással. Illetve van lehetőséged bérletet vagy ajándék kártyát is venni, aminek az előnyeiről a Blog fül alatt tájékozódhatsz :)

Kérlek, amennyiben szeretnél élni a kombinált kezelés lehetőségével, ezt jelezd az időpontkérés során!

Az ár egységesen alkalmanként:

50 €

  • Fix ár mindhárom műfajban
  • Kombinálható kezelések
  • 60-75 perces alkalmak
  • Fokozatos terhelés a céljaid és az egészségügyi problémáid figyelembe vételével
  • Azonnali átutalással is tudsz fizetni természetesen:
    10403466-86769076-52491002

Az ár euróban értendő, de a számla kiállítása és a fizetés forintban történik. Valutaváltásnál az MNB napi középárfolyama a mérvadó. A foglalást megelőző 48 órán belüli időpontlemondás esetén a kezelés árát a vendégnek meg kell térítenie!
*Közös megegyezéssel úgy állapodtunk meg a vendégekkel, akik forintban fizetnek, hogy amíg 2 ezer forintnál kisebb az eltérés 20 ezer forinthoz képest, addig stabilan 20 ezer forint egy alkalom, senki nem matekozni jön, hanem jól érezni magát :)

Időpontot kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36706767373
Pap Krisztina gyógymasszőr Budapest XIII. kerület

Révész Krisztina vagyok, végzettségem szerint gyógymasszőr. Erre az alapra tanultam sokat az évek alatt. 

Korábban versenysportoltam és zenéltem is, mind a kettőben jó voltam. Már felnőtt koromban derült ki, hogy bal oldali, veleszületett csípőficamom van, majd később egy térdsérülés miatt ín-izom átmenet szakadásom lett. Mára eljutottam oda, hogy nincsenek fájdalmaim és egy férfinek is becsületére válik, olyan súlyokkal edzem.

Innen van bennem az a megállíthatatlan erő és akarat, amivel tudok dolgozni, ami miatt pont a strukturális munkát választottam!

Ismerj meg közelebbről!